Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ole Mølgaard formand for Radiodays Europe
Onsdag 26. maj 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ole Mølgaard, kanalchef for DR P3 og P4 samt DRs digitale kanaler, blev onsdag valgt som formand for Radio Days Europe, da foreningen holdt generalforsamling. Radiodays Europe startede også som en DR-idé sidste år, og allerede første år samlede Radiodays Europe 400 deltagere fra 35 nationer fordelt på 5 kontinenter.
”Ideen med Radiodays Europe er at samle hele den europæiske radiobranche på samme måde som vi samler den danske branche til Radiodays Danmark. En arena hvor kommerciel radio og public service kan mødes og diskutere radio og lægge dagligdagens små kampe på hylden. Den første Radiodays Europe var en af de absolut bedste radiokonferencer i Europa de sidste mange år og det er den position, som bestyrelsen og projektledelsen nu er i gang med at befæste”, fortæller Ole Mølgaard.

Det er DR, SR, NRK og YLE, der sammen står bag projektet - bakket op af EBU og hele den europæiske radioindustri samt deres samarbejdsorganisationer. Og netop den brede forankring er vigtig for projektet.

”Radiodays Europe skal være med til at sætte dagsordenen i Europa i fremtiden og det tror jeg også, at vi kommer til. Målet er, at vi strammer skruen på indholdet således, at vi bliver 'talk of town' i radiobranchen. For at vi kan gøre det, skal vi bruge de 15 partnere, vi allerede har med i arbejdet og vi har netop besluttet at tage flere med – herunder blandt andre Asiens svar på EBU”, fortæller Ole Mølgaard.

Den daglige ledelse af Radiodays Europe ligger hos Christian Kjeldsen, der arbejder med forskellige andre projekter i huset – bl.a. Radiodays Danmark samt DAB Danmark. Udover den daglige ledelse i København, sidder der en projektleder hos NRK i Oslo og en hos SR i Stockholm.

”Vi står med et unikt projekt, som først næste år kommer til at folde sig helt ud. Man kan sige, at vi i år lagde et ualmindeligt stærkt fundament og at vi i stedet for at bygge hurtigt op og bruge elementer til at bygge med, i stedet bruger godt gammeldags håndværk og bygger sten på sten. Jeg er selvfølgelig rigtigt glad for, at min ide lykkedes og rigtigt glad for, at jeg også i fremtiden får mulighed for at være med på tætteste hold”, siger Christian Kjeldsen.

Næste Radiodays Europe foregår i DGI BYEN, torsdag den 17. og fredag den 18. marts 2011.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -