Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR journalister overvejer samarbejdsstop
Mandag 6. august 2007
Af Knud Hyllested
 
DRs journalister mødes i morgen for at drøfte, om de svar de har fået fra DR’s ledelse omkring de iværksatte spareplaner er fyldestgørende, eller om der skal reageres, muligvis ved at droppe samarbejdet med ledelsen.
Lige siden generaldirektør Kenneth Plummer fremlagde DR ledelsens spareplan, har journalistgruppen krævet svar på en række spørgsmål om de trufne beslutninger, og den måde, de er tænkt gennemført på. Man ønsker en nærmere redegørelse for, hvad planen konkret måtte betyde for DR Nyheder, Børne- og Ungdomsafdelin-gen, musik og kultur.

Generaldirektøren har i sit svar skrevet, at det har været et mål at minimere antallet af afskedigelser og påpeger, at det også er gået ud over chefstillingerne. Plummer medgiver, at der har været misforståelser om de aftrædelsesordninger, der er indgået.

I morgen vil bestyrelsen for DR’s journalister så mødes for at drøfte, om den fremlagte redegørelse, kan betragtes som tilfredsstillende, eller om man skal reagere – i så fald kan kan en afbrydelse af samarbejdet komme på tale, skriver Politiken.

Formanden for Journalistgruppen i DR, Steen Larsen, ønsker ikke på forhånd at sige noget om, hvordan de ansatte vil reagere, men siger til avisen, at man vil tage en fordomsfri diskussion om generaldirektørens svar og ”om hele situationen,” men ifølge Politiken er der alvorlige overvejelser i journalistgruppen om at trække sig fra alle samarbejdsudvalg. Det vil dog være et hidtil uhørt skridt, og vil ifølge avisen gøre det yderst vanskeligt for DR at udvikle nye programkoncepter.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -