Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Juleradio på 107.1 MHz
Onsdag 5. december 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
NRJ Greve på 107.1 MHz har nu haft senderen tændt i flere dage - men der udsendes kun en båndløkke, hvor Julemanden selv lover tidlige julegaver til alle ved at opfylde folks julemusikønsker når Juleradioen går i luften fra den 10. december. Med NRJs start på 107.1 er det også slut med at lytte til svenske City 107 i det meste af hovedstadsområdet, og den vil blive savnet af mange.
Stiller man ind på 107.1 MHz i disse dage, siges der intet om at det er NRJ man lytter til - kun at man kan skrive til Julemanden med sit ønske ved at klikke sig ind på www.juleradio.dk .

Når udsendelserne for alvor starter, kan Københavnerne se frem til at kunne lytte til hele 3 NRJ-stationer med samme format: foruden den nye sender er det NRJ Birkerød på 88.6 og NRJ Malmø på 105.2.

Til gengæld har man nu over hele byen og i Køge Bugt-området mistet svenske City på 107.0. Stationen vil sikkert blive savnet, da det var den eneste station i hovedstadsområdet, som tilbød et mere rock-orienteret AC-format - dog altid med et par overraskelser i playlisten og ofte morsomme reklamer for svenske butikker og produkter, som de færreste lyttere på denne side at sundet ville risikere at komme til at bruge penge på.

Stilen var uhøjtidelig og - i modsætning til flere af de københavnske kommercielle stationer - så blev der ikke leflet for teenagerne.

Der var ingen deciderede lyttertal for, hvor mange danskere som lyttede til City 107, men stationen fik så mange henvendelser fra Danmark at man for et par år siden faktisk overvejede at lave programmer målrettet mod københavnerne.

Stationen kan dog stadig høres live over internettet på www.radiocity.se og de steder hvor 107.0 fra Lund bliver ødelagt af 107.1 MHz fra Greve kan man evt. prøve 92.6 MHz fra Malmö, der ganske vist er noget svagere, men uden forstyrrelser.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -