Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Gitte Løkkegaard tilbage i radioen
Onsdag 8. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
Gitte Løkkegaard vender nu tilbage i radioen når hun hver tirsdag formiddag på P1 i et samtaleprogram udforsker gæsternes livsgrundlag. Premieregæsten i ’Løkkegaards’ er tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.
Uanset hvad vi foretager os i vores liv, og uanset hvilke valg vi træffer, er vi funderet i vores baggrund, i de betingelser, vi har haft, og de værdier, vi er opflasket med. Vores forældres sociale, politiske og religiøse ståsted har ofte betydning for vores egne værdier. Men vi præges også af for eksemoelvis lærere, venner og de omskifteligheder et liv kan byde på for alle mennesker.

Det er dette fundament, der er emnet for samtalen, når Gitte Løkkegaard hver tirsdag formiddag inviterer en kendt gæst indenfor i ’Løkkegaards’.

Gæsten er på forhånd blevet bedt om at udpege tre fixpunkter i sit liv - begivenheder eller oplevelser, som har været afgørende for hans eller hendes livssyn - og de er afsæt for en time og tre kvarters samtale om gæstens grundlæggende værdier.

Om ideen med programmet siger P1-redaktør Anders Kinch-Jensen:
”Med 'Løkkegaards' får P1 et formiddagsprogram, der går tættere på de personlige problemstillinger, der er med til at forme det mere professionelle liv. Gitte Løkkegaard har som vært en meget ligefrem tilgang til sine gæster og kan dermed nå nogle dybere lag i samtalen - uden at det er præget af nyfigenhed. Vi håber, at lytterne efter at have hørt 'Løkkegaards' vil opleve, at de kender den kendte gæst på en anden måde end før programmet”

Første gæst i 'Løkkegaards' er tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Et af de fixpunkter han udpeger er opvæksten i Esbjerg. Små kår gør noget ved et menneske, siger Poul Nyrup. Et andet af hans fixpunkter har at gøre med en mand, der blev kaldt Røde Knud.

Den nu 40-årige Gitte Løkkegaard, begyndte på ’P4 i P1’ tilbage i 1987 og havde en afstikker til tv-mediet inden hun blev vært i programmet Strax i 1993. Siden har hun igen lavet tv.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -