Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Fußball på P3' - Buch, Daneskov og Bendix er på pletten under VM
Tirsdag 6. juni 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
VM 2006 er en begivenhed i særklasse, og DR P3 er på pletten i München, Frankfurt og Berlin fra første fløjt i verdens største fodboldbegivenhed og sender dagligt tre timers direkte radio fra kl. 15 til 18. Programmet hedder 'Fußball på P3' og bestyres af Mathias Buch Jensen, Lars Daneskov og Tina Bendix. Lars Daneskov - markant og populær P3-vært 1987-2003 - vender dermed tilbage til DR efter tre år på TV 2.
Som programtitlen antyder, er sporten i fokus, når 'Fußball på P3' åbner for sendesignalet fra Tyskland. Både spillet på og udenfor banen vil blive flittigt vendt og eksperter vil sørge for at holde lytterne opdateret på den nyeste udvikling, skriver DR i en pressemeddelelse.

Morten Hausborg fungerer som programmets udsendte reporter, og giver statusrapporter op til de vigtige kampe fra spillerhoteller og træningsbaner. Andreas Kraul og Morten Hausborg rapporterer på skift direkte fra 29 kampe - inklusive finalen på Olympiastadion Berlin.

Lars Daneskov, der er tilbage på DR P3 efter flere års fravær, lover at programmet vil underholde og informere samtidigt - også selv om man ikke er bidt af fodboldgalskab:

”Vi slår blandt andet klo i de danskere, der kommer forbi vores sendetelt i Tyskland og prøver at viderebringe stemningen fra VM-festen på den måde. Det skal ikke gå op i 4-4-2 det hele”.

Redaktionen bag 'Fußball på P3' har sat sig for at beskrive alle afkroge af VM. Fra slagsange til sportsklichéer. Fra overophedede kommentatorer til forfrosne fans. Og fra Togo til tango. Men vigtigst af alt, bliver programmet 'Fußball på P3' fyldt med snak om fodbold, fodbold og atter fodbold, hedder det videre fra DR.

Undervejs inviteres lytterne til at give deres mening til kende via en række sms-afstemninger.

'Fußball på P3' sender direkte fra Tyskland hver dag kl. 15-18 - første gang i forbindelse med åbningskampen i München fredag 9. juni.

I ugen op til programpremieren sender Tony Scott VM-optaktsudsendelser under overskriften 'VM for dummies', som giver en forsmag på, hvad der kan forventes af VM: For hvor stor er en stor fadøl egentlig hos vore naboer mod syd? Disse optaksudsendelser sendes fra i dag tirsdag samt onsdag og torsdag kl. 15 til 18.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -