Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 3 satser mere på nyheder
Tirsdag 20. august 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som en direkte konsekvens af strejken på DR Fyn, opprioriterer Radio 3 fra og med i dag den lokale og regionale nyhedsdækning i morgenradioen. I forvejen gør Radio 3 en del ud af nyhedsdækningen, men pga. det totale fravær af regionale nyheder på DR's Radio Fyn giver Radio 3 den nu en ekstra tand.
Tidligere har der været et mix af de lokale nyheder, samt de vigtigste landshistorier i udsenderne fem minutter i hel på Radio 3. Klokken halv - en kort overskriftsudsendelse og sport.

Nu omprioiteres fem i hel udsendelsen og halv udvides. Vægten i nyhedsudsendelserne klokken :25 bliver lagt på de lokale og regionale nyheder - samt overskrifterne fra dagens landshistorier. Som afslutning på alle ":25"-udsendelser, giver Radio 3 desuden lytterne det aktuelle fynske vejr og de vigtige trafikmeldinger. Herefter følger Radio 3 Sporten.

I den kendte udsendelse klokken fem minutter i hel får lytterne landshistorierne uddybet, samt de seneste lokal-nyhedsoverskrifter. Vejrudsigten og trafikken er naturligvis også en del heraf.

"Lad bare 'de andre' strejke - Radio 3 Nyhederne giver dig fortsat: Fuldt overblik og fynsk indsigt", siger den fynske lokalradio lettere triumferende.

Lisbet Lambert, der tiltrådte som ny Radio Fyn-chef i torsdags og i går mødte op til en journalistløs radiostation, byder Radio 3-konkurrencen velkommen. "Men jeg ville ønske, at vi kunne møde Radio 3 på lige vilkår, for morgenen er vores prime time, og nyheder om morgenen er utroligt vigtige", siger programchefen til Fyens Stiftstidende. "Jeg har gode medarbejdere. Når de ellers er her", siger hun.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -