Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Skrappe krav til Radio Møller opretholdes
Mandag 10. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der bliver ikke lempet i kravene til det kommende udbud af FM4-kanalen, på trods af massiv kritik fra mange sider i mediebranchen. Udbuddet forventes gennemført i april. Med mindre et folketingsvalg sætter en stopper for den nye radiokanal.
Styrelsen for biblioteker og medier afviser stort set alle kritikpunkter fra mediebranchen omkring detailstyringen af den nye FM4-kanal - populært kaldet Radio Møller.

Styrelsen påpeger iflg. Berlingske Business, at når samfundet skal lægge 800 mio. kroner på bordet, så er det kun rimeligt, at der følger stramme betingelser med.

"Eftersom der således ydes et ganske betragteligt tilskud til radioen, er det ikke tilstrækkeligt i runde vendinger at beskrive ønsker og intentioner om en radio, og overlade det til den kommende tilladelseshaver at søge at leve op til disse," skriver styrelsen i et notat.

De eneste 'indrømmelser', der lægges op til er for det første, at de 24 årlige aktualitetstemaer kan placeres hvor som helst. De skal altså ikke fylde hele eftermiddags og formiddagsfladen. For det andet kan de 25 minutters daglig satire fordeles over hele dagen - i stedet for at blive placeret i ét dagligt program.

Det endelige FM4-udbud er nu lagt ud, og dermed er der en forhåbning om, at koncessionen kan være gennemført i april som planlagt, skriver Berlingske Business videre.

Kommer der et folketingsvalg inden, og det ender med en sejr til oppositionen, så vil udbuddet blive annulleret og FM4-frekvenserne blive hos DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -