Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lars Borberg ikke begejstret for 24syv
Torsdag 17. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Forfatter og journalist Lars Borberg føler det som et overgreb, at P1s frekvenser nu besættes af P2 Klassisk hver aften fra kl. 18. Og den nye Radio 24syv imponerer ikke. "Radio 24syv er altså en tynd erstatning for den stærke, kvalitetstunge P1," skriver Lars Borberg i dag i Nordjyske Stiftstidende.
Lars Borberg er godt træt af, at P2 Klassisk er kommet ind på P1s frekvenser hver aften fra kl. 18. "Det er ikke min radio - og jeg er virkelig ikke ret god til at finde ud af det med DAB-radioen," skriver Borberg og fortsætter

"Hvor mange steder i sit hus skal man være nødt til at have sådan en til at stå? Og kan man i øvrigt have DAB i sin bil?"


Radio 24syv er en tynd erstatning

Lars Borberg fortsætter: "Det har ikke hjulpet, at der så er blevet presset en såkaldt ny kanal igennem med vold og magt og i konkurrencens og liberaliseringens navn. Radio 24syv. Det hænder at jeg tager den til en sen opvask eller noget andet arbejde, mens andre ser tv og P2 har stjålet min vante kanal. Men 24syv er altså en tynd erstatning for den stærke, kvalitetstunge P1.

En rigtig dårlig beslutning og et lunkent eftermæle til den Per Stig Møller, der var mester for den. I bund og grund har det hele vejen virket som om, den underliggende dagsorden mest havde til hensigt at kastrere og svække DR yderligere. Hvorfor ikke i stedet satse det hele på at lave noget godt på de eksisterende kanaler. TV2-erfaringen burde stå lysende klart: Konkurrencen trækker alle ned på lav fællesnævner og kamp om seertal med alle midler. Tv har bevist det."

Og Lars Borberg har allerede bemærket, at P1 er begyndt at ændre på form og indhold. Han synes, at det virker lidt anstrengt, når P1s morgenværter forsøger sig med samme fjollede tone som på P3, og endnu værre er det når Anders Lund Madsen og Omar Marzouk som 'nyhedskonsulenter' skal give deres vinkel på nyhedsstrømmen. "De to falder oftest igennem eller bliver bare ligegyldige," skriver Lars Borberg i Nordjyske Stiftstidende.

Lars Borberg er journalist og forfatter. Han har også skrevet for teatret, og han er tidligere medlem af Cavlingpris-komitéen, udpeget af Dansk Journalistforbund.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -