Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Adam Duvå Hall fra DR til TV3
Tirsdag 17. maj 2011
Af Karsten Jensen
 
DR P3s faste formiddagsvært Adam Duvå Hall, der lige nu er vært på ’Formiddagen – med Adam og Sara’, skal arbejde med fjernsyn i fremtiden.

Efter næsten 11 år i DR har Adam Duvå Hall, valgt at sige ja tak til et job på TV3. Her skal han være vært på flere programmer, og være med til at nytænke og udvikle nye programmer og formater.

Adam Duvå Hall fortsætter med at sende på P3 frem til fredag den 17. juni.

Formiddagsprogrammet har fået sin titel, fordi Sara Bro også var vært på udsendelsen, indtil hun gik på barselsorlov. Sara Bro vender tilbage til programmet fra i dag og sender for eksempel ’Verdens bedste brevkasse’ sammen med Adam Duvå Hall i den kommende tid.

"DR, og i særdeleshed P3, har givet mig flere oplevelser og udfordringer, end jeg kan tælle. Nu skal jeg videre i livet og se mig lidt om. 11 år i sadlen gør, at jeg synes, tidspunktet er rigtigt. Så til kollegaer, chefer og ikke mindst lytterne: Tak for et godt program!,” siger Adam Duvå Hall.

Redaktionschefen for P3 og Ung, Ann Lykke Davidsen, takker også og lægger ikke skjul på, at hun er ked af, at Adam Duvå Hall nu forlader DR Byen.

”Adam er vellidt af lytterne i en grad, der er ubeskrivelig, og han er et helt unikt menneske, som vi vil komme til at savne på kontoret. Og jeg er sikker på, at lytterne også vil komme til at savne ham på fladen,” siger hun.

35-årige Adam Duvå Hall kom til DR gennem det såkaldte Talentværksted for snart 15 år siden, og det at lave tv er bestemt ikke nyt for ham. Tilbage i 2002 lavede han satireprogrammerne ’Torsdag i 2’eren’ og i 2003 ’Go’ Røv og Go’ Weekend’ sammen med blandt andre Simon Jul Jørgensen, Jan Elhøj og netop Sara Bro.

Det var for eksempel i ’Torsdag i 2’eren’, han blev kendt som den amerikanske tv-vært Adam Duvall. Adam Duvå Hall har også været vært på P3 Guld og for Dansk Melodi Grand Prix tre gange – nemlig i 2006, 2007 og 2008, ligesom mange også husker hans samarbejde med Mads Vangsø om programmet ’Monkey Business’ på P3.

DR og P3 arbejder nu på, hvad der skal ske med formiddagen på P3, når Adam Duvå Hall stopper.



Fotograf: Agnete Schlichtkrull, DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -