Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Molbech, Buch Jensen og Wacher bliver værter på den nye P7 Mix
Mandag 23. maj 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den 6. juni 2011 går DRs nye satsning på pop-radio i luften. P7 Mix hedder den nye kanal, og DR kalder selv den nye kanal for "uforpligtende og let at gå til, og det perfekte soundtrack til hverdagen." Værterne bliver Nicolai Molbech, Mathias Buch Jensen og Henrik Wacher.
To af DRs mest aflyttede DAB-kanaler - nonstop-kanalerne DR Hit og DR Soft - lukkes den 5. juni efter at de to kanaler har været i luften siden hhv. december 2006 og juli 2002. I stedet går P7 Mix så i luften mandag den 6. juni. Kanalen vil være værtsbaseret i nogle af dagens sendetimer - nemlig morgenradio, kl. 12-13 og igen kl. 15-17.

Morgenradioen skal bestyres af Mathias Buch Jensen. Her vil han iflg. en pressemeddelelse fra DR "peppe lytternes morgen op med musik de kender samt korte nyheder."

Kl. 12-13 udfordrer Henrik Wacher lytterne og deres kolleger, familie og studiekammerater i en række popquizzer

"Det er et uhøjtideligt pusterum, hvor vi sætter kunstnere, hits, årstal og aktuelle musikbegivenheder på spørgsmål. En oplagt mulighed for at teste sin paratviden, uforpligtende og præmiefrit!," forklarer Henrik Wacher.

Kl. 15-17 er Nicolai Molbech så vært.

Han siger: "P7 Mix giver mig en fuldstændig unik mulighed for at formidle min musikviden og ikke mindst entusiasme. Jeg glæder mig til at fortælle historier om musikken og om den tid, som den blev skabt i. Nogle numre har bare så gode historier, at det er en forbrydelse at sidde dem overhørig, men jeg kan love at mine historier bliver korte og i gulvhøjde, så alle burde finde det vedkommende. Ingen løftede pegefingre, overflødig snak og ekskluderende indforståetheder."

P3-kendingen Henrik Milling vil også blive vært på P7 Mix, men DR oplyser ikke noget om hvornår.


Fællesskab via genhørsglæden

Med værter, der forstår at relatere musikken til vores fælles historie over de sidste årtier, vil P7 Mix søge at skabe fællesskab via genhørglæden, hedder det videre fra DR.

Værterne vil - med deres erfaring og journalistiske fundament - spinde tråde mellem musikken og de følelser og minder den vækker i lytterne.

"God popmusik sparker benene væk under dig og kravler ind og sætter sig fast!," lyder det fra DR.


Portrætter af poplegender

P7 Mix vil rent musikalt kigge både frem og tilbage. Det bliver blandt andet gjort i lejlighedsvise events på kanalen, hvor der bliver dykket ned i genrer og tendenser, der har haft stor betydning for generationer af musikfans, musikere og producere

En af disse tilbagevendende events er 'P7 Mix Marathons', der vil beskæftige sig med artister, genrer eller tendenser, som har, eller har haft, en stor betydning for popmusikken eller som har en vis aktualitet.

Fx vil lytterne igennem 7-timers 'P7 Mix Marathons' blive mindet om Michael Jackson på 2-årsdagen for hans død. De vil også få hele historien om Take That i forbindelse med koncerten i Parken den 16. juli.



De tre værter på P7 Mix Nicolai Molbech, Mathias Buch Jensen og Henrik Wacher. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -