Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Holsted sender nu fra Esbjerg
Tirsdag 15. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Holsted, der ejes af Radio Victor i Esbjerg, er i weekenden flyttet fra Holsted til Radio Victors lokaler i Esbjerg, hvorfra Radio Holsted sender fra nu - eller rettere sagt 'forsøger' at sende fra. Der har været store problemer med at få hul igennem fra Esbjerg til hovedsenderen i Holsted, og der har været tavs æter i flere omgang - af op til en times varig-hed. Direktør for Radio Victor, Torben Lodberg, oplyser til radionyt.com, at det nu er ved at køre som det skal, men understreger samtidigt, at der er tale om et forsøg. "Vi har ikke besluttet at flytte studiet fra Holsted til Esbjerg, men er kun i gang med at prøvesende fra Esbjerg", siger Torben Lodberg.
Torben Lodberg slår også fast, at der ikke er tale om, at man vil networke mellem Radio Holsted og Radio Victor. "Radio Holsted skal fortsat være et selvstændigt produkt med sin egen profil. Dét vi er interesseret i at opnå - ved at flytte studierne til Esbjerg - er en synergieffekt - både på det tekniske og på det personalemæssige område", siger Torben Lodberg.

I første omgang vil Radio Victor og Radio Holsted dog ikke få fælles studieværter, men Lodberg udelukker ikke at det kan være en mulighed i fremtiden.

En vigtig grund til at foretage ændringerne er, at man har et ønske om at frigøre ressourser til at komme mere ud i de forskellige lokalsamfund, som Radio Victor og Radio Holsted dækker. "Vi vil bl.a. gerne sende flere OB-indslag fra vores dækningsområde", slutter Torben Lodberg.

Radio Holsteds to studieværter Rene Larsen og Rene Elgaard har store forventninger til det tættere samarbejde mellem søster-stationerne: "Jo flere mennesker der arbejder sammen, jo flere forskellige ideer fødes der jo også, og det kan kun være til gavn for vores radioprodukter", siger Rene Larsen. De to værter har længe set frem til netop at indgå i et større team af programmedarbejdere, der dagligt kan give mere inspiration og udvikling end to mand alene kan gabe over, når de også skal sende 24 timers radio i luften.

Udover on-air studiet er det radioens administration, der er flyttet fra Holsted til Esbjerg. Radio Holsteds sælgere arbejder fortsat ud fra Holsted.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -