Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jagten er gået ind på Danmarks bedste radiofolk
Fredag 14. august 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den danske radiobranche skal dyste om ti priser, når Prix Radio - Danmarks Officielle Radio Priser 2009 - uddeles lørdag den 26. september 2009 i DGI Byen. Kategorierne spænder fra dokumentar og nyheder over reklamer og promotion - og dermed hele spektret af radio. Som noget nyt kårer man også årets nye stjerneskud samt årets radiostation.
"Prix Radio er på kun to år blevet den mest eftertragtede pris i den danske radiobranche og det hænger sammen med, at konkurrencen nu er løftet op på et meget højt niveau. Vi har 10 kategorier, hvor der sidder ti fagjuryer og vurderer det tilsendte – vel og mærke fagjuryer, der ikke er involveret i radioproduktion, men som har de faglige kvalifikationer, der skal til for at foretage en fair bedømmelse af de nominerede", fortæller Christian Kjeldsen, der er chef for fagfestivalen Radiodays, der står bag Prix Radio.

Sidste år havde man flere end 200 nominerede i otte kategorier – et tal man forventer stiger i år. Også selvom dansk radio lige nu befinder sig i en decideret overlevelseskamp.

"Der laves afsindigt meget god radio i Danmark og det fortjener at komme frem i lyset. Radio samler hver dag millioner af danskere fra Skaga FM i Hirtshals over Skala FM i Sønderjylland, DRs regionale stationer og ikke mindst P3. Radio er en uundværlig del af danskernes daglig. Radiofolk lever sådan en lidt underdog-tilværelse i forhold til tv-folk, der jo eksponeres med deres ansigter foran millioner af seere hver dag. Derfor glæder vi os også til at vise danskerne, at radiofolket – på trods af krise og en konstant trussel om økonomisk nedsmeltning, stadig sender masser af god radio til danskerne – døgnet rundt – året rundt", siger Christian Kjeldsen.

Der er åbnet for nomineringen her til morgen på www.radiodays.dk

Udover de ti fagpriser uddeles også en Hæderspris samt en lytterpris.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -