Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio - "sensationelt dårlig"
Mandag 14. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Radios morgenradio er "fornærmende ringe" - og 'Kongen af Danmark' er "ligegyldig radio". Sådan siger to radioanmeldere i Ekstra Bladet om TV 2 Radio's vigtigste sendeflader, morgenradioen og sendefladen mellem 14 og 16. Radiodirektør Jens Rohde siger til gengæld ingenting. Han vil ikke udtale sig til Ekstra Bladet. TV 2's adm. direktør Per Mikael Jensen siger, at man godt ved der er problemer, og at man ER i gang med at justere. "Det gør man ikke overnigt. Hvis vi stadig ligger lavt i lyttertal om tre år, vil vi overveje at lukke radioen".
Ekstra Bladet har bedt to anmeldere om i en uge at lytte til hhv. morgenfladen og eftermiddagsfladen på TV 2 Radio og på DR P3.

Teolog, journalist, forfatter og debattør Sørine Godtfredsen har lyttet til morgenradioen, og har intet godt at sige om TV 2 Radio. "Ambitionsniveauet er så lavt, at man ikke aner, om det er en bevidst form, eller fordi de ikke ved, hvad de skal stille op med programmet", siger hun om 'Morgensamling'. Hun synes, at de to værter - Lisbeth Østergaard og Timm Vladimir - ikke tager mediet alvorligt nok. Programmet er en fornærmelse overfor lytterne. Det er amatøragtigt.

"Studieværterne kunne lige så godt sidde i deres dagligstue eller på en cafe", siger Sørine Godtfredsen videre. Hun kan ikke finde noget som helst positivt at sige om morgenradioen på TV 2 Radio. "Det er 'killing time' hele vejen". Modsat P3, der får roser med på vejen.

Sørine Godtfredsen giver også lige en kommentar med på vejen til 'Kongen af Danmark': "Jeg er en stor fan af Casper - men på TV 2 Radio fejler han fuldstændig".

Leder af journalistlinjen på Syddansk Universitet, Troels Mylenberg, har nærlyttet til TV 2 Radio og P3 mellem kl. 14 og 16 i en uge. Han mener, at begge kanaler leverer "ligegyldig radio", men foretrækker dog 'De Sorte Spejdere' på P3, fordi Anders Lund Madsen er bedst og fordi han har noget på hjerte.

Programmerne ligner hinanden for meget, og Troels Mylenberg mener, at programmerne er uforberedte. "Medier er så kostbare for tiden, at man ikke kan være bekendt, hvis man ikke forsøger at fylde noget ordentligt i dem".

Ekstra Bladet skriver, at Jens Rohde & co. har fået cirka 100 millioner kroner "kastet i nakken" og at Casper Christensen tjener to millioner kroner på sit værtsjob på TV 2 Radio.

Jens Rohde har i tre dage ikke kunnet afse tid til at svare på Ekstra Bladets spørgsmål i forbindelse med anmeldelserne af programmerne.

- - -

Foto: Værterne på TV 2 Radios 'Morgensamling' Lisbeth Østergaard og Timm Vladimir (Fotograf: Per Arnesen / TV 2)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -