Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


V og K tilfredse med sex-radio på Sky
Fredag 14. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio vil opfylde dets public service forpligtelse til at bringe 1.000 timers nyheds- og magasinprogrammer årligt ved at sende korte nyheder hver halve time - og så et dagligt to-timers program kl. 21-23 om sex og samliv med titlen 'Romantica'. Det ophidser iflg. Jyllands-Posten ikke hverken kulturministeren eller Venstres mediepolitiske ordfører, men SBS-chef Eric Hansen er målløs.
"Jeg er tilfreds nok med situationen, og de kan vel ikke tale 365 dage om det emne. Jeg regner med, at der bliver et skiftende indhold, og så bliver der jo også nyheder to gange i timen", siger Brian Mikkelsen (K).

Venstres politiske og mediepolitiske ordfører Jens Rohde siger: "Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad de producerer af magasiner. Det bliver op til lytterne at afgøre, om det er godt eller skidt. Hvis der bliver lyttere til programmet, er det en succes for Sky Radio. Ellers finder de nok på noget andet".

Rohde sammenligner Sky Radios nye sex- og samlivsprogram med et tilsvarende DR program - 'Erotica' med Alex Nyborg Madsen - som Rohde lyttede til, og "det var da meget godt", siger Rohde til avisen.

Eik Frederiksen, der er programchef på Sky Radio, siger at 'Romantica' netop er inspireret af bl.a. 'Erotica', men at man også har kigget på lignende, succesfulde udsendelser i udlandet.

"Da det har stået os frit, hvad vi ville lave, var det oplagt at vælge et magasinprogram om sex, samliv og kærlighed, da det vedkommer de fleste", siger Eik Frederiksen.

Adm. direktør for SBS Radio, Eric Hansen, er målløs over Sky Radios udspil, skriver Jyllands-Posten videre.

"Jeg mener, at Sky Radios magasinprogram er en fornærmelse mod hele ideen om P5. I forbindelse med radioauktionen om P5 blev der jo lagt stor vægt på, at P5 med daglige magasiner skulle bryde DRs nyhedsmonopol. Jeg opfattede det, som om vinderen af P5 skulle producere seriøse magasinprogrammer. Vores plan var et dagligt magasin med fokus på de nyheder, der var kommet i løbet af dagen", udtaler Eric Hansen.

Sky Radio er blevet undkaldt til et møde i Radio- og Tv-Nævnet tirsdag den 9. december, hvor man skal søge at afdække, om Sky lever op til public service forpligtelserne i sendetilladelsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -