Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NVR tættere på aftale med Bergske Blade
Lørdag 21. december 2002
Af Poul Foged
 
De Bergske Blade er nu rykket tættere på at overtage driften af den økonomisk trængte NVR i Thisted efter en ekstraordinær generalforsamling i foreningen Thylands Radio, skriver Thisted Dagblad.
Thylands Radio, der står for den daglige drift og ansætter de faste medarbejdere, fik på generalforsamlingen torsdag aften ja til at ændre forenings-vedtægterne, så De Bergske Blade kan overtage driften i et nyt selskab A/S NVR. NVR's lytterforening der samtidig holdt ekstraordinær generalforsamling, kan af tekniske grunde første tage stilling i løbet af januar. Bestyrelsen for Radio Bølgen i Lemvig, er klar til det nye samarbejde på visse betingelser.

Generalforsamlingen i Thylands Radio var særdeles følelsesladet. Flere gav udtryk for at man istedet skulle have indledt et samarbejde med Radio Limfjord.

Den nye konstruktion, der tegner sig, bliver med aktieselskabet NVR som omdrejningspunktet, ejet og ledet af De Bergske Blade, som også ansætter medarbejdere og har programansvaret. Der oprettes et samarbejdsudvalg med en bestyrelse på seks: 3 fra De Bergske, og én fra hver af de tre lytterforeninger.

Målet er at kombinere det lokale/regionale nyhedsstof fra De Bergske Blades redaktioner med lokale indslag, produceret af frivillige, med landsnyheder og med programmer i et større netværk med andre lokalradioer, siger direktør Per B. Jørgensen således til Thisted Dagblad, der ikke giver svar på hvad netværk, der er tale om.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -