Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Spejdernes finaleshow aflyst - pga. tekniske problemer
Fredag 15. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det var meningen at P3-programmet 'De Sorte Spejdere' i dag skulle have sendt det store finaleshow inden ti ugers sommerferie. Et program der skulle sendes fra den ene af værterne, Anders Breinholts private lejlighed. Men efter godt en halv time måtte det aflyses pga. store tekniske problemer. De to værter var åbenlyst godt trætte af situationen. Det er langt fra første gang programmet har været præget af tekniske problemer. Den ene af værterne, Anders Breinholt, siger til radionyt.com, at man måske i stedet skulle spørge Radio Hvidovre, om man kunne låne deres sende-bil.
De Sorte Spejdere har brugt den samme OB-vogn to gange - og begge gange har det ikke virket. Det fortæller en Anders Breinholdt, der er lige på nippet til at springe i luften.

"Jeg har set på nettet at Radio Hvidovre har en gammel sende-bil, som vi måske skulle spørge om vi kunne låne. Det vil helt sikkert virke bedre end det vi har", siger Anders Breinholt.

Før 'De Sorte Spejdere' skulle gå i luften i dag kl. 14 var der hul igennem fra Anders Breinholts lejlighed, men da programmet gik i luften lidt over kl. 14 var der masser af knas på signalet, og efter nogen tid blev der skruet fadet ned midt i talestrømmen - og sat musik på fra DR Byen. Det gentog sig flere gange, indtil signalet efter en halv times tid tilsyneladende var i orden. Men så var der til gengæld kun én mikrofon, der virkede.

Ti minutter senere opgav værterne i frustration at gennemføre programmet.

Programmet har stort set dagligt bokset med masser af tekniske problemer, og har ikke sjældent sammenlignet sig selv med bl.a. Bylderup Bov Nærradio. Ikke mindst har der været store problemer med telefonerne.

Anders Breinholt har en fornemmelse af at det nogle gange går for stærkt i DR i disse dage.

"Man har købt en masse teknik, state of the art, og overordnet virker det perfekt", siger Anders Breinholt. Han mener, at man i DR vel nok har de fedeste radiostudier i Europa. "Men det er som om dem som har leveret noget af teknikken til DR, sender laks til jul til de ansvarlige indkøbsfolk i DR - og så hører man ikke fra dem mere. I hvert fald kan jeg ikke anbefale nogen i branchen af benytte sig af det ip-telefoniprodukt der hedder CMS", slår Anders Brainholt fast.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -