Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P4 Rock - ny fire timers rockflade på P4
Onsdag 2. marts 2005
Af Karsten Jensen
 
Hvis man ikke kan få nok af den rockmusik, så er der hjælp at hente i ’P4 Rock’ - en ny søndagsflade med fire timers rockmusik på P4, med Tanja Dyhl som vært. P4 Rock ser tilbage på de sidste 50 års dansk og international rockhistorie med et miks af anekdoter og gode historier, kendte og glemte indspilninger, interviews, lydklip og koncertoptagelser.
Hver søndag aften tager P4 Rock lytterne med på luftguitaren, når der i fire timer bringes underholdende og overraskende rockmusik. Det er nyt og gammelt, bluesrock, akustisk, pigtråd og heavy metal, anekdoter og historier. Lytterne får rig lejlighed til at brøle med, når de velkendte rocksange spilles - men også tid til at fordybe sig og studse øren, når P4 Rock rykker ud med sjældne og unikke optagelser - enten fra DR’s enorme musikarkiv eller f.eks. fra gamle BBC live-optagelser. Lytterne vil med andre ord få en solid rock-oplevelse - hver søndag.

Det er Tanja Dyhl, som er fast studievært på P4 Rock. Hun er kendt som en stor rock-elsker og er tidligere studievært på 'Hej P4' og 'P4 på dansk'. Hun siger om P4 Rock:

"P4 Rock vil spille al slags rock - fra den bløde til den hårde rock, fra Bill Haley over Bob Dylan til AC/DC. Vi prøver at repræsentere rockmusikkens bredde ved ikke at ligge os fast på de traditionelle generationer fra 60-erne eller kun spille den nye danske rock. Her vil være nostalgiske genhør og nye rock-bekendtskaber for alle, om man er 25 eller 65 år.”

Udover Tanja Dyhl består redaktionen af Erik Kramshøj, Henrik Astrup og Susanne Green, som indtil for nylig producerede 'Rockdanmark'. De vil bl.a. lave indslag om projektet om oprettelsen af Danmarks nye Rockmuseum i Roskilde. Erik Kramshøj fortæller danske rock-anekdoter og vil spille sjældne klip og uddrag fra den danske rockscene gennem tiderne.

P4 Rock spiller dansk og international rock i blandingsforholdet 50-50, der vil sammenlagt være mindst en times livemusik hver søndag, og lytterne kan glæde sig til kåringen af henholdsvis Månedens og Ugens album.

P4 Rock sendes første gang søndag den 6. marts kl. 19.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -