Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fire vil sende radio i Holsted-nævn
Tirsdag 15. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Udover de to eksisterende radiokanaler i det store sydvestjyske Holsted lokalradionævn - Radio Holsted og Radio 5 (= Sky Radio) - har to andre lagt billet ind på en sendetilladelse. Det er Radio Victor og Radio Globus. Begge stationer vil lave et andet format end de gør på "hjemmebane".
Radio Victor har endnu ikke helt lagt sig fast på, hvilket format man vil sende, hvis man får en ekstra sendetilladelse i Holsted-nævnet, men det bliver helt sikkert et andet format end Radio Holsted og Radio Victor, siger direktør for Radio Victor, Torben Lodberg til radionyt.com, og antyder at det nok bliver for en lidt ældre målgruppe.

Bliver det Radio Globus der får sendetilladelse, vil man anvende tilladelsen til at sende 'Radio Globus Guld'. Direktør for Radio Globus, Ole Klinkby, siger til radionyt.com, at man vil lancere et nyt format med musik fra især 60'erne og 70'erne og også med lidt dansktop musik - primært for aldersgruppen 45-70 år. Klinkby fortæller videre, at man allerede har sikret sig noglle af Radio Holsteds tidligere studieværter til den nye kanal.

Radio Holsted og Radio 5 i Grindsted har i øjeblikket begge sendetilladelse til et net af adskillige frekvenser med døgnsendetilladelse. Radio 5 udsender Sky Radio.

Alle fire ansøgere har bedt om at få døgnsendetilladelse og kommunaldirektør i Holsted kommune, Poul Rud, oplyser til radionyt.com, at ansøgningerne behandles på nævnets møde den 24. april.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -