Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR laver DMA-radiokanal på DAB
Onsdag 16. februar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Er man vild med dansk pop og rock, og vil man ikke nøjes med en enkelt tv-aften i selskab med Nephew, Swan Lee, Burhan G, Hush, Claus Hempler, Johnny de Luxe og de andre medvirkende ved Danish Music Awards 2005, kan man fra på mandag og frem til den 6. marts varme op til prisuddelingen ved at stille ind på en særlig radiokanal, der får navnet DR DMA og som sendes på DAB.
Den nye kanal vil i døgndrift sende musik af de nominerede til årets uddeling den 5. marts og de bedste numre, som den danske og udenlandske musikscene byder på netop nu. Derudover trakterer kanalen med musikerinterviews, ligesom DR DMA også vil bladre tilbage i kalenderen og spille musik fra tidligere års prisuddelinger fra 1989 og frem, skriver DR i en pressemeddelelse.

"Vi laver denne kanal, fordi vi synes, det er naturligt, at Danish Music Awards hører til i DR, hvor vi gør en masse for at støtte dansk musik. At lave denne her specialkanal op til det store musikevent betyder, at lytterne kan komme i dybden på en måde, som vi ikke kan gøre på de andre kanaler. Lytterne får her en unik lejlighed til at stikke snablen ned i historien og lære de nominerede godt at kende," siger DRs musikredaktør Alex Nyborg Madsen

Det er DRs digitale eventkanal på DAB, der transformerer sig om til opvarmningsband for årets store musikprisfest. Tidligere har kanalen været særlig bryllupskanal i forbindelse med kronprinsparrets giftermål, ligesom kanalen hed DR USA op til det amerikanske præsidentvalg i november.

Danish Music Awards 2005 finder sted lørdag den 5. marts kl. 20.00 og sendes direkte fra KB Hallen på DR1. DR har også åbnet hjemmesiden dr.dk/dma i forbindelse med uddelingen.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -