Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kent Kordt ny radiochef for Radionet A/S
Torsdag 21. december 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kent Kordt er i dag torsdag blevet udnævnt til radiochef for Radionet A/S i Aalborg og afløser dermed Palle Bo, der forlod jobbet som radiochef den 1. september. Kent Kordt avancerer med udnævnelsen til radiochef fra en stilling som gruppeprogramchef i samme selskab; en stilling han har beklædt siden 2005.
Radionet A/S, er et selskab i Aalborg under Nordjyske Holding A/S. Med udnævnelsen har koncernen ønsket at styrke selskabet, der på en række områder opruster til den markant skærpede konkurrence i radioæteren, der er uundgåelig med TV 2 Radios omfattende satsning.

"Jeg er naturligvis glad for at have fået chancen for at drive dette selskab, der har en masse potentialer. Konkurrence vil der altid være, men hvis politikerne vil give os ordentlige sende- og tilladelsesvilkår, har vi muligheden for at fastholde en markant position i radiobilledet", siger Kent Kordt, og fortsætter: "Vi kan – og skal - lave lige så god radio som de statsejede konkurrenter, men dertil skal føjes vores unikke lokale kvalitet. Og her ser jeg ikke blot på vores position omkring de lokale nyheder, men også på lokale events og lokal tilstedeværelse i det hele taget."

Radionet producerer i dag radioformaterne Hit FM og Guld FM, samt RadioNyhederne. Desuden produceres reklamespots, ligesom selskabet har en voksende forretning indenfor instore radio.

Kent Kordt er 39 år, gift og har 2 børn. Radio har været hans liv siden han i 1990 startede som musikchef på Radio ABC i Randers, hvor han med en enkelt afstikker til Århus var frem til 1998. Herefter var han i 3 år ansat som programchef på Radio Viborg, til han fik samme jobfunktion hos SBS Radio. Fra 2002 og frem til 2005 blev radioerfaringen, der hidtil havde koncentreret sig om radioindhold, suppleret med en kommerciel vinkel som detailhandelschef i Randers.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -