Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Frivillige skal igen lave radio på Samsø
Mandag 30. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter indgåelse af samarbejdsaftale med Sky Radio, er det slut med de frivillige medarbejderes udsendelser på Samsø Kanalen - i hvert fald indtil videre. Radioens studie på Smedegade er i øjeblikket ved at blive digitaliseret, og "der kan godt gå lidt tid" inden det komplicerede puslespil om at finde en løsning for de frivillige medarbejdere på stationen falder på plads. "Det er meningen, at der skal produceres radio af de frivillige på Samsø. Men lige nu er der flere bolde på banen i det spil", oplyser stationsleder Barno Jensen (billedet) til radionyt.com.
Barno Jensen fortæller videre, at den nuværende sendestruktur på 99.3 MHz meget afhænger af fremtiden for netop denne frekvens: "Men målsætningen er helt klart, at Samsø skal "brandes" som et varemærke og at der i den forbindelse bliver stillet høje kvalitetskrav til det, der udsendes samt at betingelserne for den udstedte sendetilladelse overholdes", siger Barno Jensen.

Det ligger imidlertid fast, at Samsø Kanalen skal forlade 99.3 MHz senest november 2003, idet 99.3 MHz i stedet skal anvendes til P5 fra Vejle. I stedet tildeles Samsø Kanalen 107.2 MHz.

På 'SamsøKanalen 99,3 SKY RADIO' arbejdes der ud fra princippet om, at ”når det regner på Præsten, så drypper det på Degnen”: Den kommercielle del af radioen skal kunne give tilstrækkeligt afkast til at drive den frivilligt baserede del.

Blandt de nye tiltag på 'SamsøKanalen 99,3 SKYRADIO' er et tilbud til alle øens foreninger om at få nævnt deres arrangementer i en kulturkalender som vil blive professionelt speaket og bearbejdet med kendte stemmer, og udsendt i radioen samt ombord på Samsø Linien A/S færger MF ”Samsine”, MF ”Vesborg” og MS ”Kyholm”. Sidstnævnte arrangement er kommet i hus på foranledning af Poul Krebs og skal koordineres af Cateringchef Peter Malik fra rederiet og Barno Jensen fra radioen.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -