Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Humleborg justerer sendefladen
Mandag 8. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Humleborg vil fremover i større udstrækning søge at udgøre et alternativ til de mere hit-orienterede musikstationer i området, og derfor justeres musikprofilen, så den bedre passer til de mere modne lyttere. Samtidigt har radioen - som et resultat af kommunalreformen - ændret sit navn til: 'Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg', og i løbet af et par måneder håber man at kunne udvide sendetiden.
Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg forventer, at kunne udvide sendetiden fra marts måned, og den øgende sendetid skal ses i lyset af at kommunen er blevet større og det primære dækningsområde øget til ca. 40.000 indbyggere.

Musikprofilen justeres, og der skulle bl.a. blive mere plads til nye udgivelser inden for genrer som sing- & songwriter, soft og pop. Diskoteks- og ungdomsmusik bliver primært spillet lørdag aften.

I sendefladen bliver der fortsat plads til specialprogrammer inden for genrer som reggae, oldies, jazz og country. Desuden er der også et par magasinprogrammer, bl.a. motorprogrammet og en række EU-programmer.

Et andet nyt tiltag er, at flere lokale nyhedsindslag vil blive bragt ind imellem musikken, som såkaldte 'Glimt fra Fredensborg'. Disse glimt blive så samlet op i magasinprogrammet 'Morgenkrydderen' søndag kl. 10. Her sendes indslagene i fuld længe. Flere af indslagene bliver desuden tilgængelige på radioens hjemmeside www.humleborg.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -