Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ingen afløsere står klar til Spejderne
Fredag 19. december 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når DR P3's store lyttersucces De Sorte Spejdere sendes for sidste gang i dag mellem kl. 14 og 16, så har P3 ikke nogen 'De Nye Sorte Spejdere' klar efter nytår. "Det vil være en tarvelig og lidt for tænkt spekulation i deres popularitet," siger P3-chef Carsten Worsøe til radionyt.com. Men han satser på, at noget nyt og spændende er klar til sommer.
De Sorte Spejdere med Anders Lund Madsen og Anders Breinholt lukker og slukker i dag efter 4 år. Det er blevet til en de største succeshistorier for P3 i mange år. To gange er programmet kåret til Årets Radioprogram.

Men P3 har ingen afløsere klar til eftermiddagsfladen. I stedet udvides formiddagsprogrammet til kl. 12, kl. 12-15 sendes der i januar optakt til P3 Guld og så flyttes 'Køter' frem til kl. 15-17.

Men Carsten Worsøe - hvorfor har I ikke en afløser klar til De Sorte Spejdere?

CW: "Når vi ikke øjeblikkeligt har 'De Nye Sorte Spejdere' klar, er det fordi vi synes det vil være en tarvelig og lidt for tænkt spekulation i deres popularitet. Vi arbejder systematisk med at give nye, vilde ideer gode vilkår. Både da MonkeyBusiness stoppede og nu hvor De Sorte Spejdere stopper, satsede vi på at give frihed til at udvikle nye ting - frem for at forcere processen på en upassende måde. Vi håber på, at noget nyt er vokset "organisk" frem til sommer."

Det virker som en stor sparerunde, at erstatte en dyr produktion som De Sorte Spejdere med to timers DJ-radio (kl. 14-15 og 17-18)?

CW: "Vi sparer ikke på P3s samlede budget, men frigiver ressourcer til de nye initiativer i 2009."

Hvad vil I nu tilbyde de lyttere, der var glade for et dagligt to timers frirum fra P3's playliste-musik?

CW: "Vi formidler hele tiden ny musik på forskellige måder og i forskellige kontekster. Jeg synes ikke det er helt fair at bruge vendingen "frirum fra playlist-musik", da vi har en meget bred playliste og gør en stor indsats for den nye danske musik."

Kan du løfte sløret for andre nyheder på P3 i det nye år?

CW: "Ikke andet end at vi starter Felix' nye 12-15-flade den 2. februar. Og at vi satser på at give frirum til kreativitet, så der opstår radioformer vi ikke kan forestille os på forhånd (som det netop var tilfældet med De Sorte Spejdere). Jeg synes f.eks. at denne uges sendeflade med WulffMorgenthaler er et godt eksempel på dette - på forhånd vil man jo sige, at det er helt håbløst at lave tegneserier i radioen, men det er lykkedes ret godt. Det er jeg glad for."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -