Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 24syv-programmer på nettet
Mandag 5. december 2011
Af Karsten Jensen
 
Siden Radio24syv gik i luften den 1. november, har særlig ét spørgsmål været vigtigt for lytterne at få svar på: hvornår kan allerede sendte programmer aflyttes igen 'on demand' på nettet og hvornår tilbydes programmerne som podcast? Nu er ventetiden forbi og fremover kan stationens programmer aflyttes, når man har lyst.

Radio24syv har 48 udsendelser i døgnet inklusive timenyheder. Det betyder, at der i arkivet vil ligge 17.520 udsendelser på et år – eller 140.160 udsendelser, når Radio24syvs otte planlagte år er gået.

"Det har været en lang og hård udviklingsproces. Vi har sat os selv nogle ret ambitiøse mål inden for genren i forhold til fx teknologi, design og brugervenlighed, og derfor har vi hele tiden vidst, at der godt kunne gå et par måneder, før alt var, som vi ville have det. Vi har virkelig gjort os umage, og håber, at lytterne vil finde løsningen så nem og intuitiv at bruge, som vi har sat os for. I teorien er det jo ikke svært at lave podcast; men hvis man vil have en moderne, digital løsning, der både er hurtigt tilgængelig, logisk og overskuelig at bruge og abonnere på for den enkelte, og også teknisk indbyder til at dele via blogs og andre sociale medier, ja så tager det altså lidt tid,” siger Patrick Damsted.

Men fra i dag kan man altså enten hente eller 'arkiv-streame' samtlige Radio24syvs programmer helt tilbage fra de første minutter i æteren.

Direktør Jørgen Ramskov er også godt tilfreds med resultatet – og glad for, at det er lykkedes at kunne levere den ønskede løsning allerede en måned efter lanceringen af kanalen:

”Vi er ifølge sendetilladelsen forpligtet til at levere tidsforskudt lytning senest 1. maj 2012. Vi har selv satset på årsskiftet, så vi er selvfølgelig glade for, at være klar allerede nu og er meget tilfredse; med resultatet, ja, men sandelig også med at kunne imødekomme lytternes ønsker så meget tidligere end planlagt, både i forhold til vores egne mål og de krav, der stilles i sendetilladelsen.”



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -