Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Licenskampagne skaffer nye betalere til DR
Søndag 14. marts 2004
Af Thomas Nielsen
 
På fem dage har 27.000 danskere tilmeldt sig licens, efter at DR har udsendt et "skræmmebrev" til de husstande, der kun er tilmeldt sort/hvid-tv-licens eller radiolicens.
I februar modtog alle 300.000 husstande, der ikke er tilmeldt farve-tv-licens, et brev i en tone, som ifølge Politiken er faldet flere for brystet. Brevet fortæller, hvem sortseerne egentlig er. Det siger også, at det er ulovligt at være sortseer, og at man får bøder, hvis man bliver opdaget af en licensinspektør.

"Via forskellige undersøgelser fik vi bekræftet, at der stadig er en del danskere, som ikke betaler licens. Vi erkendte, at vi ikke havde været konsekvente nok over for sortseerne. Derfor er den måde, vi nu har kontaktet - skal vi kalde dem potentielle nye kunder - på mere konsekvent", forklarer kontorchef i DR Licens Marianne Mølsted-Møller til Politiken.

Selv om nogle danskere føler sig forulempet - først og fremmest dem, som ikke har tv - har kampagnen allerede haft en effekt. Efter fem dage havde 27.000 danskere tilmeldt sig licens.

"Jeg har talt en del i telefon med folk, som er sure, fordi de rent faktisk har orden i tingene. Vi beskriver meget grundigt, hvad en sortseer er, og hvis man ikke er det, behøver man ikke at føle sig truffet. Men ifølge Socialforskningsinstituttet findes der altså en radio eller et farve-tv i 99 procent af alle danske husstande", siger Marianne Mølsted-Møller.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -