Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nye værter på DR Boogieradio
Tirsdag 8. januar 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Marlene Weybøll - tidligere The Voice - og Emil Nørlund - tidligere P3 - er fra i morgen onsdag den 9. januar nye eftermiddagsværter på DR Boogieradio mandag-torsdag 15-18. Det kommer til at handle om musiknyheder, quizzer, 'spass' og - naturligvis - masser af musik.
Fra onsdag 9. januar 2008 får DAB-kanalen DR Boogieradio to nye værter: Marlene Weybøll og Emil Nørlund.

Marlene Weybøll har tidligere været en del af morgenradioen på The Voice, i programmet 'Taget på Sengen', der blev sendt fra januar til april 2007. Her var Marlene Weybøll, der er uddannet bibliotekar, morgenvært sammen med Allan Würtz. Hun har også de seneste par år bestyret Singleton, som er en af Danmarks absolut mest læste blogs.

Emil Nørlund har en fortid som en af missionærerne på P3 og senest som Score-Emil i DR1's Hjerteflimmer.

Udover masser af musik vil de to værter præsentere lytterne for quizzer og konkurrencer. Bl.a. kan man deltage i 'En ven af værten', hvor alle kan sms’e hvilket som helst spørgsmål til studiet. Værterne må kun besvare spørgsmålet ved hjælp af deres venner. De har 15 minutter til at ringe rundt - taber de, får lytteren 'ugens album' i præmie. Ugens album er den pladeudgivelse, som er ugens mest interessante - ifølge Boogies redaktion.

Marlene og Emil sammensætter desuden dagligt 'Dagens Top 2', som er de to lytterne, der har den bedste historie at fortælle ud fra dagens specifikke emne. Emnerne kunne være 'pinlige dates', 'dårlige undskyldninger' eller 'ingredienser til dårlig ånde'. Den bedste lytter-sms vinder ugens album. Og så er der 'Udfordringen', hvor værterne hver dag udfordrer hinanden, f.eks. om hvem der på to minutter kan få en uvidende skorstensfejer til at sige ordet 'rygestop'.

- - -

Foto: Marlene Weybøll og Emil Nørlund er de nye værter på DR Boogieradio fra onsdag 9. januar 2008. Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -