Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Stadig ingen investorer til Radio 100FM
Onsdag 19. august 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er et kapløb mod tiden. Om bare 12 dage udløber den henstand hos kreditorerne, som Radio 100FM har opnået. Og indtil nu har 100FM-direktør Jim Receveur ikke fundet investorer. Samtidigt mangler der fortsat klare udmeldinger fra politikerne.
Et regulært kapløb mod tiden er skudt i gang hos Radio 100FM, og tvivlen om, hvorvidt stationen overlever, breder sig hastigt. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Kulturminister Carina Christensen (kons.) meddelte for en uge siden, at medieordførerne er enige om, at fremskynde udbuddet af den kanal, som Radio 100FM sender på, men derefter er der ikke sket noget.

Derfor er det endnu ikke lykkedes for 100FM, at finde investorer.

"Der er nogle, der har vist interesse, men de har ikke sagt ja endnu. De vil være sikre på, at Radio 100FM har en fremtid, inden de går ind som investorer. Jeg kan ikke få nye investorer med, før jeg har fakta på bordet om de fremtidige vilkår. Bliver afskaffelsen af koncessionsafgiften afløst af nye afgifter? Kommer der krav til indholdet? Dét bliver jeg nødt til at vide, før jeg kan lave en businessplan. Ingen businessplan, ingen investorer," siger Jim Receveur til Børsen.

Radio 100FM kan altså ikke komme videre med at finde en eller flere investorer, før der fra politisk hold er udmeldt, hvordan forholdene bliver fremover.

Men kulturminister Carina Chistensen har ikke så travlt. Hun oplyser at medieordførerne først holder møde i næste uge. Derudover kan hun ikke love en afklaring inden udgangen af denne måned, der er den frist Radio 100FMs kreditorer har givet radiostation. Ministeren håber dog, at kreditorer vil "stå standby."

Siden radioens nederlandske ejer John De Mol, smækkede kassen i for godt en måned sideni - efter at have postet over 300 mio. kr. i projektet - er der ikke blevet betalt én eneste regning. Det eneste 100FM stadig betaler, er lønninger til medarbejderne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -