Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


FMR1 i Nyborg tæt på kollaps
Fredag 15. juni 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ifølge både Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende, ligger det efter et møde onsdag fast, at Fyns Musik Radio - FMR1 - i Nyborg ikke begynder at sende igen før tidligst engang efter sommerferien. Hvis man gør det. Radioen mangler nemlig en ny investor.
Formanden for foreningen Radio Amanda Max Rasmussen, lederen af det nu lukkede selskab Media Fyn Mogens Bregnholt samt en mulig investor havde ellers sat sig sammen for at se på resultaterne fra det seneste kvartal. Investoren ville herigennem kunne få et overblik over, hvor meget der skal bruges for at starte igen.

Max Rasmussen var skuffet over den måde Mogens Bregnholdt og direktøren for Media Fyn, Lise Thomsen, har drevet radioen på. Det var tydeligt, at der ikke var styr på økonomien, og reklamespots er i stort omfang blevet solgt til dumpingpriser.

Der er uenighed om beløbet, som FMR1 skal betale til sine kreditorer - først og fremmest KODA - før de kan sende igen. Fyens Stiftstidende refererer det som 260.000 kr. - ifølge Fyns Amts Avis er det 400.000 kr. Under alle omstændigheder var beløbet højere end antaget, så investoren var ifølge Max Rasmussen mere negativ end positiv efter mødet.

Chancerne for at få en radio op at stå på ruinerne af Media Fyn er dermed ikke lyse. Med der skal nu regnes på de nye tal, så derfor vil man søge lokalradionævnet om at forlænge radioens nuværende pause indtil august.

Max Rasmussen er dog nødt til som formand for Radio Amanda at reagere allerede nu, og derfor indkalder han til ekstraordinær generalforsamling. Her vil alt blive lagt på bordet, og man håber at finde opbakning fra folk til at skyde penge i en radio med en attraktiv sendetilladelse. Hvis ikke, så lukker og slukker vi, siger Max Rasmussen.

Det vil i givet fald også tage livet af foreningens medieskole, som siden 1996 har været brugt af mange unge fra lokalområdet.

Generalforsamlingen når dog ikke at blive afviklet inden den 22. juni, hvor man skal i retten med KODA. Eftersom Media Fyn ikke kan betale regningen, vil KODA nu have pengene hjem gennem foreningen bag radioen, hvorfor man har stævnet Max Rasmussen i hans egenskab som formand.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -