Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Arnsbo Media opkøber Web-bureau
Fredag 21. marts 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden 1997 har Arnsbo Media’s kerneområder været speak og produktion af radioreklamer, men i takt med firmaets vækst, er kravene til nye kompeten-cer vokset. Et af de nyere forretningsområder som Arnsbo har kastet sig over er levering af lyd til interaktive opgaver. Derfor har Arnsbo Media nu opkøbt web-bureauet 'Enginear' og dannet 'Arnsbo Internactive'.
”Det er i høj grad Macromedia’s Flash teknologi der har åbnet et helt nyt marked for os, men E-learning er også med til at åbne nye døre for os. Og med kunder som IBM, Navision og Siemens mener vi helt afgjort at der er basis for en Interactive afdeling i Arnsbo Media”, udtaler direktør Søren Arnsbo.

Men inden idéen kunne blive til virkelighed skulle der findes en eller flere kompetencer der var i stand til at løfte opgaven.

Søren Arnsbo : ”Vi er jo lydfolk. Der er ingen af os, der ved nok om den komplekse interaktive verden til at kunne løfte produktionsopgaver. Derfor valgte vi at købe os til den viden. Med Arnsbo Media og Enginear’s kompetencer og referencer samlet er der tale om kompetente fagfolk der kan levere den optimale løsning.”

Web-bureauet Enginear har det erklærede mål at hive internettet ud af dets stumfilms periode.

Jacob Fosgerau Juhl (billedet) fra Enginear siger selv :”Langt hen ad vejen er det nye medie utroligt konservativt. Der er en vis forbeholdenhed i branchen overfor brugen af lyd i interaktive opgaver. Men det er jo absurd at man bruger så lang tid foran f.eks. computeren uden samtidig også at blive stimuleret via høresansen. Tænk på hvad tv og Biografen ville være uden lyd".

”Den lille nye” kommer til at hedde Arnsbo Interactive og Jacob Fosgerau Juhl vil varetage den daglige drift af afdelingen for interaktive produktioner.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -