Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Torben Lodberg og Lotte Søgaard forlader Radio Victor
Tirsdag 15. juli 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Torben Lodberg (56) stopper den 15. august som direktør for Radio Victor for at tiltræde en ny overordnet chefstilling som marketingschef for Jydske-Vestkysten. Lodberg har været direktør for Radio Victor siden januar 1994. Radio Victors program- og redaktionschef Lotte Søgaard er blevet afskediget og fratræder sit job i dag. Lotte Søgaard har været med på Radio Victor siden starten i 1987 og kom oprindeligt fra Radio Sundbo. Det har ikke været muligt at få det bekræftet, men det formodes at programchef for det Jydske-Vestkysten ejede Skala FM, Allan Tang, bliver ny programchef for alle avisens radiostationer, når man den 28. juli har ny organisation klar.
Adm. direktør for JydskeVestkysten Mette Bock bekræfter overfor radionyt.com, at Torben Lodberg er blevet tilbudt et nyt job i organisationen som marketingschef og at Lotte Søgaard fratræder dags dato, men vil i øvrigt ikke udtale sig om den ny organisation, som først offentliggøres den 28. juli.

Torben Lodberg oplyser til radionyt.com, at han fik valget mellem at fortsætte som direktør for Radio Victor eller at få jobbet som marketingschef for JydskeVestkysten. "Det er en meget spændende udfordring, som jeg glæder mig meget til", siger Lodberg og understreger, at han har været meget glad for at være i chefstolen på Radio Victor. Han forlader ikke helt radioområdet, da hans nye stilling også indebærer en vis kontakt med radioaktiviteterne.

Først den 28. juli løftes sløret for, hvordan JydskeVestkystens radiostationer skal organiseres, men det ligger fast at det bliver uden Lotte Søgaard. Til gengæld forlyder det, at ny programchef for alle avisens radiostationer bliver den nuværende programchef for Skala FM i Kolding, Allan Tang.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -